Reizigersadvisering en -vaccinaties

PCR-test

LET OP NIET ALLE VESTIGINGEN VOEREN EEN PCR TEST UIT.

 

Klik op de vestiging om door te gaan voor een afspraak in te plannen.

OP DIT MOMENT VOEREN WIJ GEEN PCR TESTEN UITWij verzorgen testen voor reizigers die niet onder het Nederlandse testbeleid vallen. Door een aantal landen worden eisen gesteld aan reizigers uit Nederland. Deze reizigers uit Nederland wordt dan gevraagd om een recent negatief COVID-19 testresultaat te overleggen voordat ze het land in mogen. Wij verzorgen voor deze reizigers op afspraak testen op de aanwezigheid van COVID-19.
Veelgestelde vragen over het coronavirus en reizen van en naar het buitenland vind je op de website van de Rijksoverheid.

Bij een PCR-test wordt bekeken of er genetisch materiaal (RNA) van het COVID-19 virus in de keel/neusholte zit. Met een wattenstaaf wordt een uitstrijkje genomen uit de keel en neus. Wij verzorgen deze test en zorgen dat de uitslag de volgende dag na ongeveer 21.00 uur beschikbaar is. Je ontvangt de uitslag in een Engelstalige verklaring vervolgens per email.
Aan de uitslag kunnen geen rechten verleend worden.

Een COVID-19 PCR-test is een moment opname. Landen hanteren verschillende richtlijnen hoe lang je na een test met gezondheidsverklaring het land in mag reizen. Ga dit altijd zelf goed na en plan je afspraak daarom zorgvuldig in zodat je niet met een voor dat land verlopen verklaring op reis gaat.Kijk op Rijksoverheid. of IATA

Let op met het maken van je afspraak. Deze dient dus twee dagen voor vertrek te plannen.
 

De kosten voor een PCR test inclusief een COVID-19 certificaat zijn per 7 juni 2021 Eur 98,95 per persoon

Dit bedrag dient direct voldaan te worden per pin. We accepteren geen contant geld momenteel.
 

 

 

Nieuws & Actueel
28
Jul
PNEUMOKOKKEN
Lees meer
17
Jun
PCR TESTEN
Lees meer
09
Jun
Gordelroos
Lees meer

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mail adres in, om uzelf aan te melden voor
de Travel Doctor Nieuwsbrief
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert