Reizigersadvisering en -vaccinaties

Non-corona verklaring

Wat is een corona sneltest?
Een sneltest (antigeentest) stelt ons in staat om razendsnel te testen of iemand het COVID-19 virus bij zich draagt. Binnen 20 minuten heeft u de uitslag.

Travel Doctor gebruikt de COVID-19 Standard F-Covid Ag test en de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test.. Deze zijn door de WHO goedgekeurd voldoen aan de eis van het RIVM voor toepassing in Nederland. De test is CE-gecertificeerd en wordt enkel door zorgprofessionals afgenomen.

De test meet of bepaalde viruseiwitten aanwezig zijn in afgenomen testmateriaal. Hiervoor gebruiken wij een nasofaryngeale swab. Voor een betrouwbare uitslag is het belangrijk dat de afname van het materiaal en het aflezen van het testresultaat op de juiste manier gebeurt. Hierbij helpen onze zorgprofessionals.
Travel Doctor sneltesten worden door bepaalde landen niet geaccordeerd als reistest. Hiervoor is alleen de PCR test geschikt. Kijk dit goed na op www.rijksoverheid.nl

Bij een COVID-19 sneltest hebben we geen laboratorium nodig. Deze test kunnen we bij ons in de praktijk uitvoeren en de uitslag is snel beschikbaar.
De prijs voor de sneltest is per 7 juni 2021 € 52,95 en je hoeft geen consultkosten te betalen.

 

Let op niet alle vestigingen voeren een sneltest uit.Kijk ook bij PCR-test.
Nieuws & Actueel
28
Jul
PNEUMOKOKKEN
Lees meer
17
Jun
PCR TESTEN
Lees meer
09
Jun
Gordelroos
Lees meer

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mail adres in, om uzelf aan te melden voor
de Travel Doctor Nieuwsbrief
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert