Reizigersadvisering en -vaccinaties

Wordt lid van Travel Doctor

Optimaliseer je zorgpraktijk en bied uitgebreide reizigerszorg aan!
 
Als toegewijde huisarts begrijp je  als geen ander het belang van preventieve geneeskunde. Waarom zou je dan niet overwegen uw expertise uit te breiden naar het domein van reizigersadvies en -vaccinaties? Hier zijn enkele redenen waarom dit een waardevolle uitbreiding van je praktijk kan zijn:
 
1. Assistentes aantrekken en behouden: Het aanbieden van reizigerszorg, inclusief advies en vaccinaties, kan een boeiende en bevredigende taak zijn voor zowel assistentes als huisartsen. Dit kan de motivatie en betrokkenheid van je personeel vergroten, waardoor je talent kunt aantrekken en behouden.
 
2. Extra dienstverlening voor uw patiënten: Door reizigersadvies en -vaccinaties aan te bieden, laat je zien dat je toegewijd bent aan het welzijn van je patiënten, zowel in je praktijk als op reis. Het biedt een kans om zorg op maat te maken en je patiënten met vertrouwen en veiligheid op pad te sturen.
 
3. Extra inkomsten: Naast de voordelen voor je patiënten en personeel, kan het aanbieden van reizigerszorg een aanzienlijke inkomstenbron vormen voor je praktijk. Dit kan helpen bij het financieren van andere verbeteringen en diensten in je praktijk, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de zorg die je biedt.
 
Overweeg om je praktijk uit te breiden naar reizigerszorg en draag bij aan de gezondheid en het welzijn van je patiënten, zowel thuis als op hun reizen. Je deskundige begeleiding kan het verschil maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over het opzetten van reizigerszorg in uw praktijk via : Info@traveldoctor.nl


----


Word lid van de Traveldoctor-familie: Versterk je reizigerszorgpraktijk!
 
Als huisarts overweeg je om reizigersadvies en vaccinaties aan te bieden, en dat is fantastisch! Maar waarom zou je dit avontuur alleen aangaan als je je kunt aansluiten bij Traveldoctor? Hier zijn enkele  redenen waarom Traveldoctor de perfecte partner is:
 
1. Kennisuitwisseling: Als Traveldoctor-lid maak je deel uit van een actieve gemeenschap van medische professionals die gespecialiseerd zijn in reizigerszorg. Je hebt toegang tot waardevolle kennisuitwisselingen en kunt leren van anderen in het vakgebied.
 
2. Inkoopvoordeel: Profiteer van speciale inkoopvoordelen op vaccins, waardoor je je diensten efficiënter en kosteneffectiever kunt aanbieden aan je patiënten.
 
3. Geaccrediteerde nascholing: We bieden gezamenlijke geaccrediteerde nascholingsprogramma's om je up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen in reizigerszorg.
 
4.  Een sterk merk: Traveldoctor is de oudste organisatie op dit gebied. Je kunt gebruikmaken van onze naam, huisstijl, website en logo van Travel Doctor, wat je praktijk geloofwaardigheid en herkenning geeft.
 
5. Marketingondersteuning: Wij bieden lokale en nationale marketingondersteuning om je praktijk te promoten en nieuwe patiënten aan te trekken en zorgen via onze website voor afspraken voor jou.
 
6. Maatschappelijke betrokkenheid:Traveldoctor ondersteunt Wakibi.nl, een initiatief voor microfinanciering in de bestemmingslanden van jouw reizigers. Samen dragen we bij aan een betere wereld.
 
Kortom, Traveldoctor biedt niet alleen kennis, ondersteuning en efficiëntie voor je reizigerszorgpraktijk, maar we zijn ook gepassioneerd over het creëren van positieve impact. Sluit je aan bij Traveldoctor en versterk je praktijk vandaag nog! Contacteer ons via : Info@traveldoctor.nl
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert