Reizigersadvisering en -vaccinaties
Bestel online bij Travel Doctor
Afbeelding
U kunt hier online Deet, ORS, Klamboes, EHBO-kits & andere reisartikelen bestellen.
Naar de webshop
Travel Doctor

Einde van de zomervakantie

20-09-2010
Inmiddels is de zomervakantie voorbij en zijn de meeste mensen weer aan het werk. Maar dat wil niet zeggen dat er niet meer gereisd wordt. Integendeel, het hoogseizoen is weliswaar voorbij, maar ook de komende periode trekken veel reizigers naar verre oorden. De redenen om buiten het hoogseizoen te reizen, zijn vaak de aanzienlijk lagere reiskosten en de afnemende drukte.
Populaire vakantieoorden buiten het hoogseizoen zijn Aziatische landen, zoals Indonesië en Thailand. Beide landen zijn relatief goedkoop en hebben het hele jaar door een gunstig klimaat, ongeacht het regenseizoen. Ze zijn goed te bereizen en de bevolking is erg vriendelijk. Hou er wel rekening mee dat bescherming tegen ongewenste ziektes, zoals malaria en hepatitis B, nodig is.
Voordat u op reis gaat, is het dan ook verstandig u te laten informeren over de mogelijke risico’s in het land. Het is namelijk per land verschillend hoe groot de risico’s zijn en welke maatregelen hiertegen genomen kunnen worden. Laat u daarom vooraf informeren door Travel Doctor, waarbij u ook zich direct kunt laten vaccineren. Het is raadzaam én leuk om van tevoren meer achtergrondinformatie te verzamelen over uw reisbestemming. Een goede site hiervoor is www.aroundtheglobe.nl. Op deze website zijn ins en outs te vinden over bijna alle landen van de wereld.
Kortom, zorg voor een goede voorbereiding, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Nieuws & Actueel
28
Jul
PNEUMOKOKKEN
Lees meer
17
Jun
PCR TESTEN
Lees meer
09
Jun
Gordelroos
Lees meer

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mail adres in, om uzelf aan te melden voor
de Travel Doctor Nieuwsbrief
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert