Reizigersadvisering en -vaccinaties
Gezond op reis en gezond weer terug met CheapTickets.nl en Travel Doctor
Bestel online bij Travel Doctor
Afbeelding
U kunt hier online Deet, ORS, Klamboes, EHBO-kits & andere reisartikelen bestellen.
Naar de webshop
Travel Doctor

Gezond op reis en gezond weer terug met CheapTickets.nl en Travel Doctor

20-06-2013
Cheap Tickets.nl en Travel Doctor willen er gezamenlijk voor zorgen dat reizigers van Cheap Tickets gezond op reis gaan en gezond weer terug komen. Uit onderzoek van TNS NIPO is gebleken dat ruim een derde van alle vakantiegangers wel eens ziek is geweest op vakantie. Dit komt het vakantieplezier niet ten goede, wat CheapTickets en Travel Doctor willen voorkomen.

Geen onnodig gezondheidsrisico
Het blijkt dat 25% van de reizigers alles eet tijdens de vakantie, hoewel besmet voedsel ziektes kan veroorzaken als hepatitis A en reizigersdiarree. Daarnaast zijn veel reizigers er niet van op de hoogte dat voor ‘dichtbij bestemmingen’, zoals Turkije, Kroatië en Egypte al vaccinaties worden aanbevolen. Daarom is het belangrijk tijdig te beginnen met de nodige voorzorgsmaatregelen om geen onnodig gezondheidsrisico te lopen.

CheapTickets.nl biedt extra service
CheapTickets.nl wil graag gezonde en tevreden klanten en adviseert om voor bepaalde bestemmingen 6 tot 8 weken vóór vertrek een afspraak te maken bij een van de vele vestigingen van Travel Doctor. Zodat men beschermd op reis gaat, voorzien van een advies op maat en de juiste vaccinaties.

Speciale actie Travel Doctor voor CheapTickets.nl klanten
Voor de meest bezochte vaccinatiebestemmingen krijgen klanten van CheapTickets.nl bij Travel Doctor korting. Het gaat om Turkije, Egypte, Thailand, Indonesië, Zuid-Afrika, Vietnam, India, Marokko, China en Maleisië. Als u een reis boekt via CheapTickets.nl naar een van deze mooie bestemmingen, dan krijgt u korting bij Travel Doctor. Voor meer informatie, ga dan hier naar de actie.

Nieuws & Actueel
28
Jul
PNEUMOKOKKEN
Lees meer
17
Jun
PCR TESTEN
Lees meer
09
Jun
Gordelroos
Lees meer

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mail adres in, om uzelf aan te melden voor
de Travel Doctor Nieuwsbrief
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert