Reizigersadvisering en -vaccinaties
Gratis informatiedag over stages en vrijwilligerswerk in het buitenland
Travel Doctor

Gratis informatiedag over stages en vrijwilligerswerk in het buitenland

25-10-2012
Op 10 november a.s. is Travel Doctor ook weer aanwezig tijdens de informatiedag in Utrecht waar studenten van harte welkom zijn voor meer informatie en inspiratie over stages en vrijwilligerswerk wereldwijd. Deze gratis toegankelijke dag wordt georganiseerd door Projects Abroad.

De dag duurt van 11.00 tot 16.00 en vindt plaats in Utrecht, vlakbij treinstation Utrecht Lunetten. Op verschillende tijdstippen is er een presentatieronde waarin meer wordt verteld over Projects Abroad, maar ook komt een van de oud-vrijwilligers aan het woord over zijn of haar ervaringen. Inschrijven voor deze informatiedag kan via onze website www.projects-abroad.nl/infodag.

Projects Abroad is een internationale organisatie die stages en vrijwilligerswerk biedt in vele wereldwijde bestemmingen. Er zijn ruim 140 verschillende projecten die als basis kunnen dienen voor jouw stage of afstudeerproject: sociale projecten voor sociologie en pedagogiek studenten, business projecten voor studenten met een economische studie, gezondheidszorg projecten voor medische studenten, rechten projecten voor rechten studenten en nog veel meer.

Zowel vooraf als ter plaatse biedt Projects Abroad begeleiding vanuit de organisatie zodat jij je volop kunt richten op een bijzondere en leerzame stage in het buitenland
 
Je kunt ook aan een van de vrijwilligersprojecten deelnemen tijdens een vakantie of na je studie. Speciaal voor afgestudeerden is er Projects Abroad PRO: vrijwilligersprojecten voor professionals met een relevant diploma.

Travel Doctor is aanwezig voor voorlichting over gezondheid en reizen. Je kunt je zelfs ter plekke laten vaccineren zodat je goed voorbereid aan je nieuwe avontuur begint.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden, neem dan contact op met:
Projects Abroad
Vrijwilligerswerk en stages in het buitenland
www.projects-abroad.nl
info@projects-abroad.nl
+31 (0) 78 613 1356
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert