Reizigersadvisering en -vaccinaties
Informatiedag vrijwilligerswerk in Leuven, gratis toegang
Travel Doctor

Informatiedag vrijwilligerswerk in Leuven, gratis toegang

12-11-2012
Op 24 november a.s. wordt er weer een informatiedag georganiseerd over vrijwilligerswerk. Deze keer vindt de dag in Leuven, België, plaats. Ook Travel Doctor is weer van de partij tijdens de informatiedag om voorlichting te geven over reizen en gezondheid. Deze gratis toegankelijke dag wordt georganiseerd door Projects Abroad.

De dag duurt van 11.00 tot 16.00. Op verschillende tijdstippen is er een presentatieronde waarin meer wordt verteld over Projects Abroad, maar ook komt een van de oud-vrijwilligers aan het woord over zijn of haar ervaringen. Inschrijven voor deze informatiedag kan via de website www.projects-abroad.nl/infodag.

Projects Abroad is een internationale organisatie die stages en vrijwilligerswerk biedt in vele wereldwijde bestemmingen. Er zijn ruim 140 verschillende projecten die als basis kunnen dienen voor jouw stage of afstudeerproject: sociale projecten voor sociologie en pedagogiek studenten, business projecten voor studenten met een economische studie, gezondheidszorg projecten voor medische studenten, rechten projecten voor rechten studenten en nog veel meer.

Zowel vooraf als ter plaatse biedt Projects Abroad begeleiding vanuit de organisatie zodat jij je volop kunt richten op een bijzondere en leerzame stage in het buitenland
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert