Reizigersadvisering en -vaccinaties
Samenwerkingsverband Travel Doctor en Liliane Fonds
Travel Doctor

Samenwerkingsverband Travel Doctor en Liliane Fonds

29-11-2011
Verre landen, andere culturen, maar ook andere reisomstandigheden die extra voorzorgsmaatregelen vergen op het gebied van gezondheid. Dit zijn overeenkomsten waardoor het Liliane Fonds en Travel Doctor een samenwerkingsverband zijn aangegaan.

Travel Doctor wil door de samenwerking met het Liliane Fonds ook aandacht vragen voor de andere zijde van de verre en vaak exotische bestemmingen. Vaak betreft het landen waar ook het Liliane Fonds actief. Het Liliane Fonds wil de wereld openen voor kinderen en jongeren met een handicap die vaak aan het oog onttrokken worden voor de reizigers naar deze landen. Daarnaast is het Liliane Fonds erbij gebaat haar medewerkers en vrijwilligers voorzien van de juiste vaccinaties en voorzorgsmaatregelen naar deze projecten te laten reizen.

Gezond op reis, gezond weer terug!

-------------------------------------------------------------------------------------

Het Liliane Fonds zorgt voor directe, persoonsgerichte en kleinschalige hulp op maat voor kinderen en jongeren met een handicap in ongeveer 30 ontwikkelingslanden, zodat ze kunnen meedoen en meetellen in hun gemeenschap. Meer informatie over de projecten en donaties: www.lilianefonds.nl.
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert