Reizigersadvisering en -vaccinaties
Travel Doctor geeft voorlichting en vaccineert bij informatiedag Travel Active
Travel Doctor

Travel Doctor geeft voorlichting en vaccineert bij informatiedag Travel Active

18-06-2012
Op 14 juli a.s. is Travel Doctor aanwezig tijdens de informatiedag vrijwilligerswerk van Travel Active. Wil jij binnenkort ook op avontuur in het buitenland en je steentje bijdragen op een lokaal project? Ga dan vrijwilligerswerk doen en ervaar hoe het is om in een vreemd land te wonen en te werken. Combineer vrijwilligerswerk met het volgen van een taalcursus, voeg culturele en/of avontuurlijke opties aan je reis toe of ga na je vrijwilligerswerk rondreizen om het land nog beter te leren kennen! Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn en hoe Travel Active jou ondersteunt voor en tijdens jouw reis? Kom dan naar de Vrijwilligerswerk infodag op zaterdag 14 juli 2012 in Arnhem en laat je inspireren!

Wat staat er op de planning?
  • Een presentatie met uitgebreide uitleg over de reizen en alles wat hierbij komt kijken.
  • Stel al je vragen aan het vrijwilligerswerk team. Zij helpen je graag verder met het samenstellen van een unieke reis!
  • Laat je inspireren door oud-deelneemsters die hebben gewerkt op een vrijwilligersproject via Travel Active. Zij delen graag hun foto’s en enthousiaste verhalen over hun ervaringen met jou. Grijp je kans en vraag hen het hemd van het lijf.
  • Travel Doctor staat voor je klaar en informeert je over vaccinaties. Laat je vaccineren tijdens de infodag en ontvang een handige EHBO-kit gratis! Wel zo handig! Neem je polisgegevens, een kopie van je identiteitsbewijs en je inentingenboekje mee.
Gaat je interesse uit naar werken met wilde dieren of in de natuur? ’s Middags is er om 14.00 uur een presentatie waarin je geïnformeerd wordt over wildlife & natuurprojecten.

Voor meer informatie en gratis aanmelding: www.travelactive.nl
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert