Reizigersadvisering en -vaccinaties
Travel Doctor

Travel Doctor informeert en vaccineert op Infobijeenkomst van Travel Active, zaterdag 21 maart a.s.

05-03-2009
Travel Active organiseert een informatiebijeenkomst over Vrijwilligerswerk, Work & Travel, Wildlife & Travel, Language & Travel of Au Pair in het buitenland! Wil je graag op een actieve wijze een onvergetelijk avontuur gaan beleven in het buitenland?

Kom dan op zaterdag 21 maart 2009 naar de informatiebijeenkomst van Travel Active. Taste, touch & feel the culture! Op deze dag maak je kennis met Travel Active, zijn er meerdere presentaties en worden al je vragen beantwoord door Travel Active medewerkers en enthousiaste oud-deelnemers. Daarnaast zal Travel Doctor aanwezig zijn om al je vragen over gezondheid, vaccinaties en overige medische zaken die je in het buitenland kunt tegenkomen te beantwoorden. Travel Doctor biedt tevens de service om je direct te vaccineren, wanneer je je polisgegevens van je zorgverzekering meeneemt, alswel een kopie van je identiteitsbewijs. Aan het bijwonen van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Meld je nu aan voor deze informatiebijeenkomst!

Voor wie: Voor iedereen die een onvergetelijk avontuur in het buitenland wil beleven! Voor de meeste programma’s van Travel Active moet je minimaal 18 jaar zijn. Wanneer je jonger bent, ben je natuurlijk wel altijd van harte welkom om je alvast te oriënteren. Kijk voor meer informatie over de programma’s van Travel Active op www.travelactive.nl
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert