Reizigersadvisering en -vaccinaties
Travel Doctor met  25 andere organisaties aanwezig tijdens Vrijwilligerswerkdag
Travel Doctor

Travel Doctor met 25 andere organisaties aanwezig tijdens Vrijwilligerswerkdag

13-10-2011
In één dag de wereld rond!

Op 5 november 2011 is er voor het eerst in Nederland een evenement waarbij vrijwilligerswerk in het buitenland centraal staat. Waar vragen worden beantwoord over de kosten, de voorbereiding, begeleiding, en je kennis kan maken met meer dan 25 verschillende organisaties.

Waarom?

De laatste jaren is het doen van vrijwilligerswerk steeds populairder geworden en willen mensen overal in de wereld hun steentje bijdragen. In Nederland zijn er meer dan honderd organisaties die vrijwilligerswerk aanbieden en er komen er steeds meer bij. Het verschil tussen organisaties is op het eerste gezicht moeilijk te zien en de vrijwilligers worden steeds kritischer bij het kiezen van een geschikte organisatie. En terecht, want er is steeds meer kritiek op de kwaliteit van de voorbereiding en begeleiding.

Wat?
Daarom organiseren de 26 grootste organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk op zaterdag 5 november in Stay Okay in Amsterdam de Wereldwijzer Vrijwilligersdag. Nog nooit eerder was er zo’n unieke samenwerking tussen de 26 organisaties die vrijwilligerswerk aanbieden in alle delen van de wereld.

Er zijn mogelijkheden om te speeddaten met de organisaties, workshops volgen, fotopresentaties bekijken of gewoon rustig over de informatiemarkt lopen waar elke organisatie een eigen stand heeft. Daarnaast is er een algemene presentatie waarin wordt verteld wat er allemaal bij komt kijken als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen.

Praktische informatie:
5 november
Stay Okay Amsterdam Zeeburg
Tussen 11.00 en 17.00
Entree Gratis
Aanmelden via wereldwijzervrijwilligersdag.nl
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert