Reizigersadvisering en -vaccinaties
Travel Doctor

Jaargang 5, januari 2014

100% vergoeding voor Achmea verzekerden (14-01-2014)
Veel verzekeraars vergoeden de vaccinaties van Travel Doctor. Vanaf 1 januari is er ook 100% vergoeding voor Achmea verzekerden. Dit was 75%, dus dit is goed nieuws voor alle Achmea verzekerden. Onder Achmea vallen ook de merknamen Zilveren Kruis, OZF, FBTO, Avéro en AGIS. Daarnaast hoeft u niks voor te schieten. Travel Doctor declareert de kosten rechtstreeks bij Achmea, wel zo gemakkelijk.
Inspiratie opdoen voor volgende vakantie? (14-01-2014)
Morgen start de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt hier t/m zondag 19 januari inspiratie opdoen voor uw volgende vakantie. Donderdag 16 januari is Travel Doctor aanwezig om voorlichting te geven over gezondheid en reizen. Tot 14.00 uur bemannen we het promopoint in de hal 'mediterrane bestemmingen' bij Kras en Corendon. Daarna zijn we te vinden in de hal verre bestemmingen bij het promopoint bij de in-/uitgang van hal 3. Voor meer informatie over de beurs kijk op www.vakantiebeurs.nl.
Gezond op reis, gezond weer terug! (14-01-2014)
Travel Doctor wil er graag voor zorgen dat u gezond op reis gaat en gezond weer terug gaat. Uit onderzoek is gebleken dat 14% van de reizigers naar een risicogebied tijdens of na de vakantie ziek is geworden. Dit willen we graag voorkomen. Maak daarom 6 tot 8 weken voor uw vertrek een afspraak bij een van de bijna 50 vestigingen van Travel Doctor. Wij wensen u alvast een prettige vakantie!
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert