Reizigersadvisering en -vaccinaties
Bestel online bij Travel Doctor
Afbeelding
U kunt hier online Deet, ORS, Klamboes, EHBO-kits & andere reisartikelen bestellen.
Naar de webshop
Travel Doctor

Jaargang 6, januari 2015

Webshop (08-01-2015)
Via onze webshop zijn allerlei verschillende reisartikelen te koop. Denk bijvoorbeeld aan DEET, klamboe's, ORS, zonnebrand etc. Deze artikelen vormen een aanvulling op de benodigde vaccinaties/tabletten. Voor veel ziektes kunnen we vaccineren maar er zijn ook ziektes waar geen vaccinaties voor gegeven kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan dengue of reizigersdiarree. Een goede reisapotheek is daarom voor iedere reis belangrijk.
Chikungunya (08-01-2015)
Voor reizigers naar het Caribisch gebied adviseren wij extra muggenbeschermende maatregelen ivm de chikungunya. Deze ziekte grijpt op dit moment erg om zich heen in dit gebied. Er zijn geen vaccinaties/tabletten die bescherming bieden tegen dit virus. Daarom is het belangrijk om deze mug op afstand te houden. U kunt dit doen door middel van muggenspray met DEET, bedekkende kleding en klamboe's gebruiken bij dutjes overdag. De symptomen van deze ziekte zijn: hoge koorts, huiduitslag en hele erge gewrichtspijnen. Deze gewrichtspijnen kunnen weken tot maanden aan houden.
Achmea verzekerden (08-01-2015)
Ook in 2015 blijven wij aantrekkelijk voor Achmea verzekerden. Indien u aanvullende verzekerd bent worden reisvaccinatie en malariatabletten tot een maximum bedrag per jaar vergoed. Indien er vaccinaties bij zitten die herhaald moeten worden kunt u ervoor kiezen om de laatste herhaling in 2016 te plannen zodat die kosten ook weer vergoed worden
Nieuws & Actueel
19
Jan
Fijne Feestdagen
Lees meer
17
Jun
PCR TESTEN
Lees meer
09
Jun
Gordelroos
Lees meer

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mail adres in, om uzelf aan te melden voor
de Travel Doctor Nieuwsbrief
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert