Reizigersadvisering en -vaccinaties
Travel Doctor

Jaargang 1, oktober 2010

Webshop Travel Doctor geopend (06-09-2010)

Het is zover! Vandaag is de webshop van Travel Doctor online gegaan. U kunt nu vanuit huis op uw gemak uw reisartikelen bestellen om gezond op reis te gaan en gezond weer terug te komen. Deze kwalitatief hoogwaardige producten voldoen aan de laatste voorschriften en eisen om de gezondheidsrisico's tot een minimum te beperken tijdens uw reis. Dit assortiment is tot stand gekomen door intensieve samenwerking met tropen-deskundigen, artsen, ziekenhuizen en diverse overheidsinstellingen.

Speciaal voor u 10% korting tot 1 januari!
Om het voor u extra aantrekkelijk te maken, krijgt u 10% korting op uw aankopen tot 1 januari a.s. Bij een bestelling vanaf € 25,00 betaalt u bovendien géén verzendkosten. U kunt hiernaast op de webshop klikken om uw keuze te maken uit het assortiment. Als u in het invulformulier de code TDNW invult, krijgt u als lezer van deze nieuwsbrief de 10% korting. 

Combinatievaccin Hepatitis A en B (06-09-2010)

Wist u dat er ook een combinatievaccin bestaat voor Hepatitis A en B? Dan hoeft u geen extra prikken te halen om tegen beide infectieziekten beschermd te zijn. Indien u 3 vaccinaties heeft gehad volgens het voorgeschreven schema dan bent u zelfs minimaal 25 jaar beschermd.

Campagne 'Ben jij al beschermd' (06-09-2010)

In week 38 is er op diverse scholen een voorlichtingscampagne gelanceerd getiteld 'Benjijalbeschermd´. Dit initiatief van Travel Doctor is bedoeld om scholieren in de leeftijd van 12 - 19 jaar bewust te maken van het gezondheidsrisico dat ze lopen als ze zich niet laten vaccineren voor reis, vakantie of opleiding, waar dit wel noodzakelijk is. Dit is gecommuniceerd door middel van schoolboards en flyers op scholen in combinatie met een mailing naar de verantwoordelijke personen binnen deze scholen.  Er zijn tot 25 oktober a.s. leuke prijzen te winnen met het invullen van de Hepatitis-test op www.benjijalbeschermd.nl.

 

Griepvaccinaties (06-09-2010)

Griep is de meest voorkomende verzuimreden in Nederland. Jaarlijks krijgt 10% van alle Nederlanders de griep en is gemiddeld 5-10 dagen ziek thuis. Het griepvirus verandert steeds van aard en wordt daarom ieder jaar herhaald met een nieuw vaccin. U kunt ook bij Travel Doctor terecht voor het halen van de griepprik. U kunt een afspraak maken door te klikken op 'afspraak maken' rechtsboven.

Lareb MSD TravelSafe Travel Alert