Reizigersadvisering en -vaccinaties
Bestel online bij Travel Doctor
Afbeelding
U kunt hier online Deet, ORS, Klamboes, EHBO-kits & andere reisartikelen bestellen.
Naar de webshop
Travel Doctor

Jaargang 2, april 2011

Vakantietijd! (28-03-2011)
Het vakantieseizoen breekt weer aan, dus tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Voordat u op vakantie gaat, is het verstandig om 6 tot 8 weken vóór vertrek Travel Doctor te bezoeken voor een medisch advies op maat inclusief de benodigde vaccinaties. Voor uw vakantie naar bijvoorbeeld Turkije, Egypte en Kroatië worden al vaccinaties aanbevolen, zodat u geen onnodig gezondheidsrisico loopt. Maak daarom een afspraak bij een van de 35 vestigingen van Travel Doctor.
Vergoed door ziektekostenverzekeraars (28-03-2011)
De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten voor uw vaccinaties geheel of gedeeltelijk. Check dit met uw eigen verzekeraar of kijk op de website van Travel Doctor hoeveel u vergoed krijgt.
Vision zonnebescherming weer leverbaar (28-03-2011)

Vision wordt geadviseerd door dermatologen en huidtherapeuten en biedt de hele dag bescherming en voeding voor uw huid. Daarnaast helpt het veroudering tegen te gaan. Het trekt al na 20 seconden in, is niet vet, plakt niet en is zweet- en waterproof. Bevat geen parfum en kan dus ook gebruikt worden door volwassenen en (jonge) kinderen met een gevoelige huid. Je kunt het bestellen via de webshop van Travel Doctor, zie link hiernaast. Verkrijgbaar met factor 10, 20 en 30 in verpakkingen van 100 en 200 ml.

 

Travel Doctor op Twitter (28-03-2011)
Om u zo gemakkelijk mogelijk te informeren over nieuws of andere zaken die te maken hebben met gezondheid, reizen en vaccinaties hebben wij ook een Twitteraccount. U kunt ons 'followen' om zodoende altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. U kunt ons bereiken op www.twitter.com/traveldoctornl.
Mobiele website Travel Doctor online (28-03-2011)
Het gebruik van mobiel internet groeit erg hard. De verwachting is dat in 2014 maar liefst 47 % van de mensen in Nederland mobiel gebruik gaat maken van internet. Helaas is zo'n mobiel toestel niet in staat de websites optimaal weer te geven door de beperkte schermgrootte.

Om elke digitale bezoeker zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Travel Doctor nu ook een mobiele website: http://m.traveldoctor.nl. Zodra www.traveldoctor.nl wordt bezocht, dan wordt automatisch de meest geschikte website geopend, zodat deze altijd optimaal wordt weergegeven.


Nieuws & Actueel
19
Jan
Fijne Feestdagen
Lees meer
17
Jun
PCR TESTEN
Lees meer
09
Jun
Gordelroos
Lees meer

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mail adres in, om uzelf aan te melden voor
de Travel Doctor Nieuwsbrief
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert