Reizigersadvisering en -vaccinaties

Gezond op reis en gezond weer terug met CheapTickets.nl en Travel Doctor

CheapTickets.nl en Travel Doctor willen er samen voor zorgen dat reizigers van CheapTickets.nl gezond op reis gaan en gezond weer terug komen. Uit onderzoek van TNS NIPO is gebleken dat ruim een derde van alle vakantiegangers wel ens ziek is geweest op vakantie. Dit komt het vakantieplezier niet ten goede, wat CheapTickets.nl en Travel Doctor willen voorkomen.Geen onnodig gezondheidsrisico
Het blijkt dat 25% van de reizigers alles eet tijdens de vakantie, hoewel besmet voedsel ziektes kan veroorzaken als hepatitis A en reizigersdiarree. Daarnaast zijn veel reizigers er niet van op de hoogte dat voor ‘dichtbij bestemmingen’, zoals Turkije, Kroatië en Egypte al vaccinaties worden aanbevolen. Daarom is het belangrijk tijdig te beginnen met de nodige voorzorgsmaatregelen om geen onnodig gezondheidsrisico te lopen.

CheapTickets.nl biedt extra service
CheapTickets.nl wil graag gezonde en tevreden klanten en adviseert om voor bepaalde bestemmingen 6 tot 8 weken vóór vertrek een afspraak te maken bij een van de vele vestigingen van Travel Doctor. Zodat men beschermd op reis gaat, voorzien van een advies op maat en de juiste vaccinaties.

Reisadvies voor CheapTickets.nl klanten
Voor meer informatie over de samenwerking met CheapTickets.nl, ga naar de site van CheapTickets.nl: klik hier

Wilt u ook Gezond en Goedkoop op reis? Kijk dan hier voor goedkope vliegtickets
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert