Reizigersadvisering en -vaccinaties

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden webshop Travel Doctor reizigersadvisering- en vaccinaties

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW, maar exclusief verzendkosten. Deze verzendkosten worden apart vermeld bij uw bestelling. Bij een bestelling vanaf € 25,00 betaalt u géén verzendkosten.

Opdrachtbevestiging
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail welke automatisch wordt verzonden naar het door u opgegeven mailadres.

Betalingen
Betalingen geschieden via iDEAL. Dit is een gezamenlijk initiatief van diverse banken om de betaling van online diensten en producten gemakkelijk te maken. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL zonder u daarvoor aan te moeten melden. Meer informatie kunt u vinden op www.ideal.nl.

Levertijd
Na betaling van uw bestelling middels iDEAL wordt uw bestelling doorgaans binnen 3 werkdagen bezorgd.

Levering
Wij leveren voornamelijk aan particulieren. Wenst u meer dan 4 stuks van een artikel dan kan het zijn dat wij contact met u opnemen om het einddoel hiervan te vragen.

Bezorging
Uw bestelling wordt in Nederland door TNT post bezorgd, welke verantwoordelijk is voor een correcte bezorging. Er is voor TNT gekozen vanwege de jarenlange goede en betrouwbare bezorging.

Retouren
Bestelde artikelen kunnen niet retour worden genomen, aangezien het in sommige gevallen om geneesmiddelen gaat en/of producten met een houdbaarheidsdatum.

Eigenaar webshop
Travel Doctor Reizigersadvisering- en vaccinaties
K.v.K. nr. 17200814
Bankrek.nr.1668.49.715
IBAN NL13RABO0166849715
BIC RABONL2U
Mailadres info@traveldoctor.nlLareb MSD TravelSafe Travel Alert