Reizigersadvisering en -vaccinaties

Reisprik Oss


Wilt u een reisprik in Oss halen? Dan kunt u deze verkrijgen bij Travel Doctor in de Molenstraat. Laat u zich vooraf informeren over welke reisprik aanbevolen wordt uw betreffende land. Deze zijn o.a. te vinden op onze website. Kennis over relevante vaccinaties is van cruciaal belang voordat u op reis gaat. 
 

Adres Travel Doctor Oss:

Hieronder staan de exacte adresgegevens voor het halen van uw reisprik in Oss. Contacteer de vestiging voor het maken van een afspraak of aanvullende vragen.

Travel Doctor Oss
Molenstraat 70
5341 GE Oss
Bel: 0412-631437reisprik Oss
 

Welke reisprik kan ik in Oss halen?

Travel Doctor Oss heeft alle reisprikken beschikbaar die voor uw reisbestemming gelden. Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar onze vestigingen pagina en selecteer hier onze vestiging in Oss, of de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt. Let op! Plan uw afspraak 6 tot 8 weken voordat u aan uw reis begint.
 

Welke reisprik heb ik nodig voor mijn bestemming?

Op traveldoctor.nl kunt u gericht zoeken op het land van uw bezoek. Ook op onze vaccinaties pagina kunt u nóg eenvoudiger zoeken op uw bestemming door de beginletter van uw reisbestemming in te geven. Om een voorbeeld te geven; u reist op korte termijn naar Marokko. Kijk dan onderaan op de Travel Doctor reisvaccinaties Marokko pagina naar het overzicht waarin vermeld wordt welke reisprikken aanbevolen worden voor uw reis naar Marokko.
 

Weer veilig thuis in Oss

Vanzelfsprekend wilt u graag veilig op reis én ook weer in goede gezondheid terug in Oss komen. Het is daarom belangrijk dat u weet welke reisprikken aangeraden worden voor uw reis. Ook uw huidige gezondheidssituatie is hierbij relevant. Komt u er niet helemaal uit? Contacteer dan onze dichtstbijzijnde vestiging of uw eigen huisarts.
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert