Reizigersadvisering en -vaccinaties

Reisvaccinaties Amsterdam

Voor reisvaccinaties Amsterdam kunt terecht bij Travel Doctor Badhoevedorp. Informeer voor uw reis over reisvaccinaties aanbevolen worden voor het land van uw bezoek. Het is belangrijk om de meest recente informatie te verkrijgen voordat u op reis gaat. Op onze website kunt u voor ieder land de betreffende vaccinatie informatie vinden.
 

Adres Travel Doctor Amsterdam - Badhoevedorp

Onderstaand treft u de adresgegevens voor het halen van uw reisvaccinatie in Amsterdam Badhoevedorp. Of kijk op de volgende pagina voor nog meer informatie over: Travel Doctor Badhoevedorp

Travel Doctor Badhoevedorp
Zeemanlaan 20B
1171BD Badhoevedorp

Contactinformatie
Telefoon: 020-4492855
Mail: badhoevedorp@traveldoctor.nl


reisvaccinaties amsterdam badhoevedorp
 

Welke reisvaccinaties voor mijn bestemming?

Op onze homepage kunt u eenvoudig zoeken op uw bestemming. Of kijk of onze vaccinaties pagina waar u eveneens eenvoudig op land kunt zoeken door enkel de beginletter van het betreffende land aan te geven. Reist u bijvoorbeeld naar Marokko? Dan kunt u vervolgens onderaan de reisvaccinaties Marokko pagina overzichtelijk terugvinden welke reisvaccinaties aangeraden worden voor uw bezoek.
 

Welke reisvaccinaties in Amsterdam?

Travel Doctor Amsterdam-Badhoevedorp heeft alle reisvaccinaties beschikbaar die voor uw reisbestemming gelden. Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar onze vestigingen pagina en selecteer hier uw gewenste locatie in Amsterdam, of de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt. U doet er verstandig aan om 6 tot 8 weken vóór uw vertrek een afspraak in te plannen.
 

Raadpleeg Travel Doctor of uw huisarts

Natuurlijk wilt u graag veilig op reis én ook weer in goede gezondheid thuis in Amsterdam komen. Het is daarom belangrijk dat u weet welke reisvaccinaties aangeraden worden voor uw bestemming, maar hierbij speelt ook uw huidige gezondheidssituatie een rol. Twijfelt u aan uw situatie? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Travel Doctor vestiging of contacteer uw arts.

Locatie Amsterdam Badhoevendorp
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert