Reizigersadvisering en -vaccinaties

Reisvaccinatie Hilversum

Uw reisvaccinatie in Hilversum kunt verkrijgen bij Travel Doctor aan de Neuweg. Laat u zich vooraf informeren over welke reisvaccinatie aanbevolen wordt uw betreffende land. Deze zijn o.a. te vinden op onze website. Kennis over relevante vaccinaties is van cruciaal belang voordat u op reis gaat. 
 

Adres Travel Doctor Hilversum:

Hieronder staan de exacte adresgegevens voor het halen van uw reisvaccinatie in Hilversum. Contacteer de vestiging voor het maken van een afspraak of aanvullende vragen.

Travel Doctor Reisvaccinaties Hilversum
Neuweg 27b
1211 LV Hilversum
Telefoon: 035-6214498


Reisvaccinatie Hilversum
 

Welke reisvaccinaties zijn in Hilversum verkrijgbaar?

Travel Doctor Hilversum heeft alle reisvaccinaties beschikbaar die voor uw reisbestemming gelden. Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar onze vestigingen pagina en selecteer hier onze vestiging in Hilversum, of de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt. Let op! Plan uw afspraak 6 tot 8 weken voordat u aan uw reis begint.
 

Deze reisvaccinaties heeft u nodig voor uw bestemming

Op traveldoctor.nl kunt u gericht zoeken op het land van uw bezoek. Ook op onze vaccinaties pagina kunt u nóg eenvoudiger zoeken op uw bestemming door de beginletter van uw reisbestemming in te geven. Om een voorbeeld te geven; u reist op korte termijn naar Turkije. Kijk dan onderaan op de Travel Doctor reisvaccinaties Turkije pagina naar het overzicht waarin vermeld wordt welke vaccinaties aanbevolen worden voor uw reis naar Turkije.
 

Thuiskomen in goede gezondheid

Vanzelfsprekend wilt u graag veilig op reis én ook weer in goede gezondheid terug in Hilversum komen. Het is daarom belangrijk dat u weet welke reisvaccinaties aangeraden worden voor uw reis. Ook uw huidige gezondheidssituatie is hierbij relevant. Komt u er niet helemaal uit? Contacteer dan onze dichtstbijzijnde vestiging of uw eigen huisarts.
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert