Reizigersadvisering en -vaccinaties

Reisvaccinaties Nijmegen regio

Voor het halen van een reisvaccinatie in Nijmegen kunt u terecht in Beuningen aan de Basement 1A. Laat u zich vooraf informeren over welke reisvaccinatie aanbevolen wordt uw betreffende land. Deze zijn o.a. te vinden op onze website. Kennis over relevante vaccinaties is van cruciaal belang voordat u op reis gaat.
 

Adresgegevens Travel Doctor voor Nijmegen regio

Travel Doctor heeft een vestiging in Beuningen Basement, op slechts enkele kilometers van Nijmegen. Hieronder treft u de exacte adresgegevens voor het halen van uw reisvaccinatie. Contacteer de betreffende vestiging voor het maken van een afspraak of indien u nog aanvullende vragen heeft.

Traveldoctor Reisvaccinaties Nijmegen Beuningen
Basement 1A
6641MN Beuningen

Contact
T: 024-6773942
E: beuningenbasement@traveldoctor.nl

 

Verkrijgbare reisvaccinaties in Nijmegen-Beuningen

Travel Doctor Nijmegen/Beuningen heeft alle reisvaccinaties beschikbaar die voor uw reisbestemming gelden. Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar onze vestigingen pagina en selecteer hier onze vestiging in Nijmegen/Beuningen, of anders een dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt. Plan uw afspraak 6 tot 8 weken voordat u aan uw reis begint.

Reisvaccinatie Nijmegen
 

De juiste vaccinaties voor uw reis

Voordat u op reis gaat is het belangrijk om na te gaan welke reisvaccinaties van belang zijn voor uw bestemming. Vanuit onze homepage of onze vaccinaties pagina kunt u eenvoudige zoeken op uw bestemming door de beginletter van uw reisbestemming in te geven. Stel u reist bijvoorbeeld binnenkort naar Cuba. Kijk dan onderaan op de Travel Doctor reisvaccinaties Cuba pagina naar het overzicht waarin vermeld wordt welke vaccinaties aanbevolen worden voor uw reis naar Cuba.
 

Laat u tijdig informeren

Na uw reis wilt u natuurlijk ook weer in goede gezondheid terug in Nijmegen komen. Het is daarom belangrijk dat u weet welke reisvaccinaties aangeraden worden voor uw reis. Ook uw huidige gezondheidssituatie is hierbij relevant. Komt u er niet helemaal uit? Contacteer dan onze dichtstbijzijnde vestiging of uw eigen huisarts.


Lareb MSD TravelSafe Travel Alert