Reizigersadvisering en -vaccinaties

Reisvaccinatie Volendam

Reisvaccinaties in Volendam zijn verkrijgbaar bij Travel Doctor aangesloten huisartsen aan de Heideweg en de Schoolstraat. Laat u zich vooraf informeren over welke reisvaccinatie aanbevolen wordt uw betreffende land. Deze zijn o.a. te vinden op onze website. Kennis over relevante vaccinaties is van cruciaal belang voordat u op reis gaat. 
 

Locaties Travel Doctor Volendam

Onderstaand treft u de exacte locaties voor het halen van uw reisvaccinatie in Volendam. Laat u zich vooraf informeren over welke reisvaccinatie aanbevolen wordt uw betreffende land. Deze zijn o.a. te vinden op onze website. Kennis over relevante vaccinaties is van cruciaal belang voordat u op reis gaat.

Travel Doctor Volendam (huisarts Ridha)
Heideweg 1B
1132 DA Volendam

Travel Doctor Volendam (huisarts Schilder)
Schoolstraat 1d
1131CK Volendam


Natuurlijk komt u na uw reis ook weer in goede gezondheid terug in Volendam. Het is daarom belangrijk dat u weet welke reisvaccinaties aangeraden worden voor uw reis. Ook uw huidige gezondheidssituatie is hierbij relevant. Komt u er niet helemaal uit? Contacteer dan onze dichtstbijzijnde vestiging of uw eigen huisarts. Contacteer de vestiging voor het maken van een afspraak of aanvullende vragen.
 

Voor welke reisvaccinaties kan ik in Volendam terecht?

Travel Doctor reisvaccinaties Volendam heeft alle reisvaccinaties beschikbaar die voor uw reisbestemming gelden. Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar onze vestigingen pagina en selecteer hier onze vestiging in Volendam, of de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt. Let op! Plan uw afspraak 6 tot 8 weken voordat u aan uw reis begint.


reisvaccinatie volendam
 

Vaccinaties voor uw reis

Op traveldoctor.nl kunt u gericht zoeken op het land van uw bezoek. Ook op onze vaccinaties pagina kunt u nóg eenvoudiger zoeken op uw bestemming door de beginletter van uw reisbestemming in te geven. Om een voorbeeld te geven; u reist op korte termijn naar Chili. Kijk dan onderaan op de Travel Doctor reisvaccinaties Chili pagina naar het overzicht waarin vermeld wordt welke vaccinaties aanbevolen worden voor uw reis naar Chili.
 

Contacteer uw vestiging voor advies

Natuurlijk komt u na uw reis ook weer in goede gezondheid terug in Volendam. Het is daarom belangrijk dat u weet welke reisvaccinaties aangeraden worden voor uw reis. Ook uw huidige gezondheidssituatie is hierbij relevant. Komt u er niet helemaal uit? Contacteer dan onze dichtstbijzijnde vestiging of uw eigen huisarts.
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert