Reizigersadvisering en -vaccinaties

Reisvaccinaties Breda


Voor reisvaccinaties Breda kunt terecht bij Travel Doctor aan de Kronenburgwerf. Laat u zich vooraf informeren over welke reisvaccinaties aanbevolen worden voor het land van uw bezoek. Het is belangrijk om de meest recente informatie te verkrijgen voordat u op reis gaat. Op onze website kunt u voor ieder land de betreffende vaccinatie informatie vinden.
 

Welke reisvaccinaties heb ik nodig voor mijn bestemming?

Op onze homepage kunt u eenvoudig zoeken op uw bestemming. Of kijk of onze vaccinaties pagina waar u eveneens eenvoudig op land kunt zoeken door enkel de beginletter van het betreffende land aan te geven. Reist u bijvoorbeeld naar Indonesië? Dan kunt u vervolgens onderaan de vaccinaties Indonesië pagina overzichtelijk terugvinden welke reisvaccinaties aangeraden worden voor uw bezoek.


reisvaccinaties Breda
 

Veilig op reis

Natuurlijk wilt u graag veilig op reis én ook weer in goede gezondheid thuiskomen in Breda. Het is daarom belangrijk dat u weet welke reisvaccinaties aangeraden worden voor uw bestemming, maar hierbij speelt ook uw huidige gezondheidssituatie een rol. Twijfelt u aan uw situatie? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Travel Doctor vestiging of contacteer uw arts.
 

Welke reisvaccinaties kan ik in Breda krijgen?

Bij Travel Doctor Breda kunt u voor alle reisvaccinaties terecht die voor uw reisbestemming gelden. Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar onze vestigingen pagina en selecteer hier uw gewenste locatie in Breda, of de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt. U doet er verstandig aan om 6 tot 8 weken vóór uw vertrek een afspraak in te plannen.
 

Adres Travel Doctor Breda:

Onderstaand treft u de adresgegevens voor het halen van uw reisvaccinatie in Breda. Of kijk op de volgende pagina voor nog meer informatie over: Travel Doctor Breda


Travel Doctor Breda
Kronenburgwerf 23 a
4812 XR Breda
T: 076-5319252
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert