Reizigersadvisering en -vaccinaties

Reisvaccinaties Rotterdam

Zoekt u een locatie voor het halen van uw reisvaccinatie in Rotterdam? Dan kunt u hiervoor terecht bij Travel Doctor. Laat u zich goed voorlichten over welke reisvaccinaties aanbevolen worden voor uw bestemming wanneer u binnenkort naar het buitenland reist. Maar niet voor iedere bestemming heeft u een reisvaccinatie nodig. Op onze website kunt u voor ieder land alle vaccinatie informatie vinden.
 

Reisadvies voor uw bestemming

Welke reisvaccinatie voor u van toepassing is, is natuurlijk vooral afhankelijk van het land waarnaar u reist. Op onze website kunt u per land bekijken welke vaccinaties aangeraden worden, bij welke verblijfsduur en of dit voor alle reizigers van toepassing is of enkel wanneer u tot een risicogroep behoort. Niet alleen uw bestemming is dus van belang voor een vaccinatie advies. Ook uw eigen fysieke gesteldheid speelt hierbij een rol. 


Reisvaccinaties Rotterdam
 

Waar vind ik welke reisvaccinaties ik nodig heb?

Vanuit onze homepagina kunt u eenvoudig zoeken op uw bestemming. Of kijk of onze vaccinaties pagina waar u eveneens eenvoudig op land kunt zoeken door enkel de beginletter van het betreffende land aan te geven. Reist u bijvoorbeeld naar Thailand? Dan kunt u vervolgens onderaan de vaccinaties Thailand pagina overzichtelijk terugvinden welke reisvaccinaties hier van toepassing zijn.
 

Welke reisvaccinaties kan ik in Rotterdam krijgen?

Op onze locaties in Rotterdam kunt u voor alle reisvaccinaties terecht die voor uw bestemming aanbevolen worden. Kijk voor het maken van een afspraak op onze vestigingen pagina en selecteer uw gewenste locatie in Rotterdam, want we hebben meerdere vestigingen in Rotterdam en ook eentje in Ridderkerk.
 

Traveldoctor locaties in Rotterdam:

Traveldoctor heeft twee adressen voor reisvaccinaties in Rotterdam (in Noord en West). Onderstaand de vestigingen waar u voor uw vaccinatie in Rotterdam zelf terecht kunt en de locatie in Ridderkerk.
 

Adres reisvaccinaties Rotterdam Noord:

Travel Doctor Rotterdam Noord
Voorburgstraat 210A
3037BS Rotterdam
010-2152979
 

Adres reisvaccinaties Rotterdam West:

Travel Doctor Rotterdam West
Burg. Baumannlaan 124a
3043AR Rotterdam
010-4157886
 

Adres reisvaccinaties Ridderkerk

Travel Doctor Ridderkerk
Nicolaas Beetslaan 5
2985 VG Ridderkerk
0180-423434
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert