Reizigersadvisering en -vaccinaties

Reisvaccinaties Utrecht

Bij Traveldoctor kunt u terecht voor reisvaccinaties in Utrecht. Reist u binnenkort naar het buitenland en gaat u graag met een gerust gevoel op reis? Laat u zich dan goed voorlichten over welke reisvaccinaties aanbevolen worden voor uw bestemming. Op Traveldoctor.nl kunt u hier alvast alle informatie over vinden.
 

Traveldoctor adressen in Utrecht:

Traveldoctor heeft twee adressen voor reisvaccinaties in Utrecht stad; in de Binnenstand en op de Uithof. In de provincie Utrecht hebben we nog meer vestigingen, waaronder in De Meern en Vleuten. Onderstaand de vestigingen waar u in Utrecht stad terecht kunt voor een vaccinatie:

Locatie reisvaccinaties Utrecht Uithof:
Travel Doctor Utrecht Uithof
Leuvenplein 10
3584LA Utrecht

Travel Doctor Utrecht Binnenstad
Nobelstraat 2a
3512 EN Utrecht
 

Reisadvies per land

Welke reisvaccinatie voor u van toepassing is, is natuurlijk vooral afhankelijk van het land waarnaar u reist. Op onze website kunt u per land bekijken welke vaccinaties aangeraden worden, bij welke verblijfsduur en of dit voor alle reizigers van toepassing is of enkel wanneer u tot een risicogroep behoort. Niet alleen uw bestemming is dus van belang voor een vaccinatie advies. Ook uw eigen fysieke gesteldheid speelt hierbij een rol. 


Reisvaccinatie
 

Waar vind ik de aanbevolen reisvaccinaties?

Vanuit onze homepagina kunt u eenvoudig zoeken op uw bestemming. Of kijk of onze vaccinaties pagina waar u eveneens eenvoudig op land kunt zoeken door enkel de beginletter van het betreffende land aan te geven. Reist u bijvoorbeeld naar Egypte? Dan kunt u vervolgens onderaan de vaccinaties Egypte pagina heel overzichtelijk terugvinden welke reisvaccinaties hier van toepassing zijn, hieronder een voorbeeldje:


Reisvaccinaties Utrecht

 

Voor welke reisvaccinaties kan ik in Utrecht terecht?

Op onze locaties in Utrecht kunt u voor alle reisvaccinaties terecht die voor uw bestemming aanbevolen worden. Kijk voor het maken van een afspraak op onze vestigingen pagina en selecteer uw gewenste locatie in Utrecht, want we hebben meerdere vestigingen in Utrecht (en trouwens ook eentje in Vleuten).
 
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert