Reizigersadvisering en -vaccinaties

Reisvaccinaties Vlissingen

Reisvaccinaties in Vlissingen zijn verkrijgbaar bij Travel Doctor aan de Westerbaan. Laat u zich vooraf informeren over welke reisvaccinatie aanbevolen wordt uw betreffende land. Deze zijn o.a. te vinden op onze website. Kennis over relevante vaccinaties is van cruciaal belang voordat u op reis gaat. 
 

Adres Travel Doctor Vlissingen

Hieronder staan de exacte adresgegevens voor het halen van uw reisvaccinatie in Vlissingen. Contacteer de vestiging voor het maken van een afspraak of aanvullende vragen.

Travel Doctor Reisvaccinaties Vlissingen
Westerbaan 16
4386 CR Vlissingen
0118-760006
 

Kan ik voor reisvaccinaties in Vlissingen terecht?

Travel Doctor Vlissingen heeft alle reisvaccinaties beschikbaar die voor uw reisbestemming gelden. Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar onze vestigingen pagina en selecteer hier onze vestiging in Vlissingen, of de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt. Let op! Plan uw afspraak 6 tot 8 weken voordat u aan uw reis begint.
 

Reisvaccinaties Vlissingen
 

Vaccinaties voor uw bestemming

Op traveldoctor.nl kunt u gericht zoeken op het land van uw bezoek. Ook op onze vaccinaties pagina kunt u nóg eenvoudiger zoeken op uw bestemming door de beginletter van uw reisbestemming in te geven. Om een voorbeeld te geven; u reist op korte termijn naar Australië. Kijk dan onderaan op de Travel Doctor reisvaccinaties Australië pagina naar het overzicht waarin vermeld wordt welke vaccinaties aanbevolen worden voor uw reis naar Australië.
 

Laat u goed informeren

Natuurlijk komt u na uw reis ook weer in goede gezondheid terug in Vlissingen. Het is daarom belangrijk dat u weet welke reisvaccinaties aangeraden worden voor uw reis. Ook uw huidige gezondheidssituatie is hierbij relevant. Komt u er niet helemaal uit? Contacteer dan onze dichtstbijzijnde vestiging of uw eigen huisarts.
Lareb MSD TravelSafe Travel Alert